воскресенье, 31 декабря 2017 г.

Космічне щастя!

Всім привітики!
   Напередодні Нового Року у мене філософсько-ліричний пост)
  Трохи передісторії...з дівчатами в ДК "Art Land" ми дуже часто обговорюємо різні теми. Багато роздумів навівають ці розмови і от після однієї я задумалась що ж для мене ОСОБИСТЕ щастя?! Зрозуміло що діти, сім'я...а от в глобальному масштабі? І так склалися обставини, що почала я робити холст, який і хочу вам сьогодні показати.

   Так що ж таки особисте щастя для будь-якої людини? Можливо знати, що поруч є хтось хто для неї дуже важливий не зважаючи ні на настрій,  ні на вік, ні на соціальний статус, взагалі ні на що не зважаючи? І ти просто занурюєшся в людину і розчиняєшся...і розумієш що це твій ВСЕСВІТ! А ти....ти для нього Зірка! Найяскравіша і найпрекрасніша у всьому всесвіті! І ниточка, яка їх з'єднує може заплутатися чи розтягнутися, але ніколи не порветься!!! Знаючи що ти потрібен можна зробити ВСЕ і навіть трошки більше!!
   І в це прекрасне свято я бажаю всім щоб у вас була людина, з якою у вас буде свій Космос!!!
   Тепер про холст. Розмір 30*30. Використовувала спреї, сухі фарби, фарби металік від Фабрики декору, їхній папір і топінги. 




    P.S. зважаючи на те що мій Всесвіт не любить подарунків, не знаю чи сподобається і чи оцінить))) Але як для творчої людини це був виплеск емоцій. І про фото...Фото взяла для прикладу здається що чорно-біле сюди дуже пасує. На фото мій тато...такий молодий і гарний...тоді він для мами теж був Всесвітом!
   Цілую всіх! Обіймаю! З святами і до зустрічі в Новому році!

3 комментария:

  1. Очень интересная смысловая работа!!! Это очень круто, когда рядом именно такой человек!
    Инночка, с наступающим!!))

    ОтветитьУдалить
  2. Иннуся,повторюсь,ты романтик,вот сколько тебя знаю,ты для меня всегда открываешься с новой и новой стороны и это прекрасно,а сколько еще там неизведанного у тебя)))И как мастер ты выросла очень и очень,твои работы стали глубоко-философскими и их интересно рассматривать.Видела эту работу в начальной стадии,но результат превзошел все мои ожидания.Фон просто потрясающий,в нем хочется утонуть(как впрочем в каждой Вселенной)Эти переходы,переливы,фактуры и текстуры манят и увлекают.Теперь ты будешь мне давать МК по холстам)))С наступающим!Желаю новых побед,новых вершин,новых свершений и надеюсь Вселенная все-таки оценит:)Целую и обнимаю!

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую моі хороші!!! Всесвіт оцінив!)

    ОтветитьУдалить